Ofiste klima çarpması

Sıcak yaz günlerinde klimalar, günlük yaşantımızı son derece kolaylaştırabilir, hele de nemli bir iklimde yaşıyorsak! Klimaların asıl olarak iki önemli işlevi vardır; havayı soğutmak ve havadaki nemi düşürmek. Klimalar aynı zamanda, vücudumuzun ısısını kendi kendine düşüremediği durumlarda gelişen ve hayati tehlike taşıyabilen sıcak çarpmasından da korur. Klimalar son derece faydalı aletler olmalarına rağmen doğru kullanılmadığında çok fazla sağlık sorunlarına da neden olabilir.



Ne yapmalıyız?

- Dış ortam ile ofis ortamı arasındaki sıcaklık farkını 6-8 derece seviyesinde tutun. Örneğin dışarısı 32 derece ise klimanızı 25 dereceye ayarlayın.

- Klimanızı sürekli açıp kapamak yerine uygun bir sıcaklığa ayarlayarak sürekli ama daha verimli çalışmasını sağlayın. Klima gücü seçimini ofisinizin büyüklüğü ile orantılı olarak yapın.

- Klimanın doğrudan üzerinize hava üfleyeceği bölgede oturmayın.

- Klimanızın bakımını ve filtre değişimlerini düzenli olarak yaptırın.

- Uygun aralıklarla mola vererek temiz hava alın. Ofiste olmadığınız zamanlarda ofisinizin havalanmasını sağlayın.

Yorumlar

  1. klima çarpması aslında her klima altında çalışan ın problemi ben kısa süre önce klimalık diye bir markadan havayı odaya eşit bir şekilde yönlendiren bir ürün aldım sorun ortadan kalktı site ismi klimahavayonlendirici.com sağlıklı yaşamak herkesin hakkı umarım birilerine fayda sağlarım

    YanıtlaSil
  2. Klima Yetkili Servisi Tamir Bakım Montaj Arıza Servis Merkezi
    http://www.klimaservis.com/

    #klima #klimaservis #servis

    YanıtlaSil
  3. Yazınızda önemli bir husus olan klima çarpmasını incelediğiniz için teşekkürler. İncekaş Klima Servisi bu alanda adana-incekas-klima.com üzerinden size benzer çeşitli çarpıcı yazılar paylaşıyor.

    YanıtlaSil
  4. Çözüm mitsubishi klima yetkili servisi merkezleri olarak istanbul genelinde iklimsa güvencesiyle mitsubishi heavy klimalar için haftanın 7 günü satış, montaj, servis, bakım ve tamir hizmeti vermekteyiz.

    YanıtlaSil
  5. verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  6. Adana klima servisi olarak Aksoy Sogutma olarak hizmet veriyoruz.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder