Officexpo Ofis Mobilyaları Fuarı 2011

Ofis mobilyaları sektöründe ikinci randevu 01-05 Şubat 2011 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek. OMSİAD (Ofis Mobilyaları Sanayici ve İş Adamları Derneği) ve CNR Ekspo Fuarcılık A.Ş. birlikteliğinde düzenlenecek organizasyonun, sektöre geçen yıl kazandırdığı hareketliliği bu yıl daha da artırması bekleniyor.

CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan “Ofis Mobilyaları Fuarı Officexpo”'  “Dünyanın Yeni Çalışma Alanları Kültürü” temasından hareketle büyük ilgi görmeyi beklerken, aynı zamanda sektör ticaretini de şekillendirmeyi hedefliyor. Bu organizasyona 100'ün üzerinde firma katılıyor.

20 bin m2 alanda düzenlenecek olan Ofis Mobilyaları Fuarı ile 2010'da olduğu gibi 2011'de de  öncelikli olarak proje/taahhüt alanında kurumsal alıcılara çözümler sunulması amaçlanıyor.

Uzun çalışma saatlerinin geçirildiği iş ortamlarına ilişkin yeni mobilya trendlerinin görücüye çıkacağı Officexpo'ya 15 bin ziyaretçi beklendiği öğrenildi. Türkiye’de katma değeri yüksek ürünler üreten bu sektörün en önemli ticaret kapısı haline gelen Fuar yine CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde , İMOB-İstanbul Mobilya Fuarı ile eş zamanlı düzenlenecek. Bu sayede her iki fuarın katılımcı ve ziyaretçileri tasarım, yenilik, konfor ve diğer alanlardaki değişimi gözleme fırsatı bulacaklar. Organizasyon, düzenlenecek panel, sergi ve workshoplarla da gündem yaratacak.

Officexpo'nun yeni ürün gruplarından bazıları ise modüler ofis mobilyaları, çalışma grupları, oturma grupları,  toplantı grupları, anahtar teslimi proje, mobilya ve donanımları ile proje taahhüt hizmetleri...

2010'da “13 bin 211” ziyaretçinin ilgi gösterdiği fuar, 01-05 Şubat 2011 tarihlari arasında 10.30-20.00 saatleri aralığında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde ziyaret edilebilir...

http://www.cnr-officexpo.com


Yorumlar