Tepe Prime örnek ofisleri hazırladı

Tepe İnşaat tarafından gerçekleştirilen ve Ankaralılar'a farklı bir iş ve yaşam biçimi sunacak Tepe Prime'da örnek ofisler hazırlandı. Farklı büyüklüklerde üç ayrı örnek ofisin yer aldığı Tepe Prime, Haziran 2011'de kapılarını açacak.

Tepe İnşaat Yatırım Projeleri Geliştirme Koordinatörü Hayal Olcay, Tepe Prime'ın çağdaş mimarisi, çevreci yaklaşımı, akıllı bina özellikleriyle Ankara'nın en prestijli ofis projesi olduğunu söyledi. Hazırlanan örnek ofislerde minimal bir çizgiyi tercih ettiklerini ifade eden Hayal Olcay, ofislerin sahiplerine ileri kaba inşaatı tamamlanmış olarak teslim edileceğinin altını çizdi. Olcay, bu sayede ofis sahiplerinin çalışma ortamlarını kendi iş koşulları ve zevklerine göre hazırlama imkânına sahip olacaklarını belirtti.


http://www.tepeprime.com.tr

Tepe Prime'ın Mimarı Ali Osman Öztürk ise, Tepe Prime'da bölgesel bir merkez oluşturmayı hedeflediklerini söyledi. Antik kentten çağdaş kente dek uzanan agora fikrinden hareket ettiklerini ifade eden Ali Osman Öztürk, "Tepe Prime'ın bulunduğu eksen üniversiteler, kamu ve özel kurumlar tarafından irili ufaklı bir şekilde geliştirildi. Biz Tepe Prime'ın tüm bu kurumların bölgesel merkezi olmasını hedefledik," dedi. Tepe Prime'de ofis, business studio ve mağazalardan oluşan bir yapılar topluluğunun yer aldığını hatırlatan Öztürk, yapılar arasında oluşan mekânların sosyal mekân olarak tasarlandığını söyledi.
 http://www.arkitera.com/h58769-tepe-primeda-ornek-ofisler-hazir.html 

ÖRNEK OFİS A BLOK






ÖRNEK OFİS B BLOK





Yorumlar